Pielea ultra-sensibilă şi alergică are în sfârşit un produs de îngrijire adaptat: TOLERIANE U L T R A. Noul produs din gama Toleriane de la La Roche Posay vine cu o triplă inovaţie:

Ø ULTRA calmare

Ø ULTRA toleranţă

Ø formulă ULTRA pură.


Toleriane Ultra este astfel un produs de îngrijire adaptat pielii hipersensibile, alergice, avand un puternic efect de calmare. Testele clinice au dovedit că, datorită Neurosensinei, ingredient activ ce inhibă procesele microinflamatoare ale pielii si regleaza senzaţia de durere, Toleriane Ultra calmează pielea sensibilă în doar 5 minute.

La procesul de calmare şi hidratare a pielii sensibile contribuie şi apa termală La Roche-Posay, cu efect anti-inflamator, dar şi untul de karité şi glicerina care restaurează confortul cutanat.

Inovaţia La Roche-Posay limitează orice risc de intoleranţă prin folosirea unui minim de ingrediente (15) şi a unei formule epurate: 0% CONSERVANTI/ PARABENI/ PARFUM/ ALCOOL/ COLORANTI/ LANOLINA.

Crema Toleriane Ultra a beneficiat de un protocol de testare unic in industria cosmetică, fiind testată pe persoane cu pielea „polialergică” (persoane alergice la cel putin 2 alergeni din Seria Standard Europeana a Alergenilor).

Rezultatul – o EXCELENTA toleranta.

În plus, Toleriane Ultra este “protejata” de un recipient inovator, 100% ERMETIC, care impiedica contaminarea formulei la fiecare aplicare. In aceste condiţii, 99% dintre femeile care au testat produsul îl consideră ultrapotrivit pentru pielea lor.

Toleriane Ultra este disponibil în farmacii la preţul recomandat de vânzare de 71 lei.

De mai bine de 30 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi din întreaga lume pentru a crea produse de îngrijire şi machiaj, având la bază apa termală La Roche-Posay şi dedicate pielii sensibile. Marca este prezentă în 50 de state din cele 5 continente şi este prescrisă de peste 25 000 de dermatologi.