Toate comunicatele

30.000 de români au beneficiat direct de proiectele de implicare în comunitate sprijinite de Roche România

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Roche-Logo an Fassade bei Roche Basel, Schweiz

Roche România a publicat astăzi primul raport de implicare în comunitate al companiei, în cadrul căruia sunt prezentate proiectele realizate de Roche România în colaborare cu diverși parteneri. În anul 2016, peste 30.000 de romani au beneficiat direct de aceste proiecte, de la oferirea de investigații medicale gratuite, la colaborări pentru dezvoltarea educației profesionale și proiecte caritabile.  Pe de altă parte, mesaje importante privind prevenția și educația în sănătate au ajuns la milioane de români, prin intermediul campaniilor de informare sprijinite de companie. Sumele alocate de către Roche România pentru aceste proiecte în 2016, au depășit 9 milioane de lei. Raportul este disponibil pe site-ul Roche România, www.roche.ro.

Mai mult

Sânzienele plutesc în aer la Sun Plaza, în cadrul unui târg de năzdrăvănii handmade

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Zânele diafane și-au dat întâlnire pe pământ și au pregătit un weekend magic, cu flori  împletite în cunune, cântece, dar și un târg de creații unicat, meșterit de Breslo.ro în Sun Plaza. În perioada 23-25 iunie, te așteptăm la Târgul de Sânziene din Sun Plaza să te prinzi în hora năzdrăvăniilor și să admiri fel de fel de creații handmade ce reinterpretează creativ motivele tradiționale. Pregătite să ne prindă în hora lor plină de farmec și mister, sânzienele au pregătit flori rupte din soare pe care le vor prinde în părul tinerelor prezente în centrul comercial.

Mai mult

Roche România sprijină șansele la educație pentru copii din zone defavorizate

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Roche România colaborează cu World Vision România, pentru al cincilea an consecutiv, în cadrul proiectului umanitar Roche Children’s Walk - o iniţiativă globală anuală a Grupului Roche. În cadrul acestei colaborări, donațiile angajaților Roche vor fi direcționate către programul de burse „Vreau în clasa a noua”, dezvoltat de World Vision România.

Mai mult

Vânzări record pentru grupul Deceuninck în anul 2016

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Anul 2016 a fost unul exploziv pentru Grupul Deceuninck. Pe lângă creșterea robustă înregistrată de companie - în special datorită dezvoltării accelerate a business-ului pe piețele din Statele Unite și Turcia, vânzările grupului au crescut cu 4,1% față de anul trecut. Astfel s-a atins o cifră de afaceri de 670,9 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare expansiune de la anii de criză 2008/2009.

Mai mult

Sun Plaza i-a provocat, iar ei au câștigat: elevii Școlii Gimnaziale 190 au o grădină de flori așa cum au visat.

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Copiii bucureșteni visează frumos, iar atunci când o fac, cele mai îndrăznețe lucuri prind formă. Sun Plaza i-a provocat pe elevii școlilor din Sectorul 4 la un concurs de creativitate, care le-a testat imaginația și talentul artistic. La finalul întrecerii, cei mai inspirați au fost răsplătiți cu un premiu îmbietor, care le va face șederea la școală mai plăcută: o grădină de flori, amenajată exact cum și-au imaginat-o ei. Mai mult

La Roche-Posay lansează campania Save Your Skin!

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

La Roche-Posay lansează la nivel mondial pentru al treilea an consecutiv, Campania socială Save Your Skin (http://www.laroche-posay.ro/saveyourskin). Save Your Skin este o campanie de sensibilizare a populației cu privire la prevenirea cancerului de piele și importanța folosirii protecției solare. 
La nivel național, La Roche-Posay România desfășoară încă din 2013  o campanie de testări dermatologice gratuite pentru publicul larg, pentru verificarea alunițelor. Mai mult

Recreația mare a început! Sun Plaza te așteaptă pentru 8 zile de distracție garantată cu fluturi vii și milioane de baloane de săpun

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Noi nu sărbătorim Ziua Copilului pe 1 iunie, ci le oferim celor mici nu mai puțin de 8 zile de distracție cum nu s-a mai văzut. Da, da, exact așa!
În perioada 28 mai – 4 iunie, Sun Plaza devine cel mai atractiv loc din întreg orașul, transformându-se într-un adevărat tărâm de divertisment și voie bună. Startul se dă pe 28 mai cu Parada baloanelor de săpun – Bubble Parade – eveniment care are loc, în același timp, în 100 de orașe din 50 de țări. (http://bubbleparade.org)
Mai mult

Între 19 și 21 mai „Dăruiește timp, donează sânge!” la Sun Plaza

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Sun Plaza și Asociația React, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină din București (CTS București) și Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, așteaptă și anul acesta persoanele care doresc să doneze sânge pentru pacienții din spitale la intrarea principală din Sun Plaza –  Esplanada Sud, în perioada 19-21 mai, între orele 9.00 și 13.00. Mai mult

Hipertensiunea arterială - boala silentioasă care poate ucide într-o secundă

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Hipertensiunea arterială (HTA), una dintre cele mai frecvente afecțiuni   cardiovasculare, reprezintă o importantă problemă de sănătate, cu o prevalență în continuă creștere. Importanța diagnosticării și tratării acestei patologii rezidă în prevenția complicațiilor severe ce derivă din această boală (accident vascular cerebral, infarct miocardic, insuficiență cardiacă, aritmii etc).  Pentru că de cele mai multe ori HTA este diagnosticată tardiv, controlul  periodic chiar și în absența simptomelor ar putea preveni aparitia complicatiilor.
Mai mult