Toate comunicatele

KIEHL’S COLABOREAZĂ CU ACTORUL MATTHEW MCCONAUGHEY ÎN BENEFICIUL ASOCIAȚIEI AUTISM SPEAKS

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

București - Kiehl’s Since 1851, marca de produse de îngrijire cu o vechime de 166 de ani, anunță parteneriatul cu câștigătorul Premiilor Oscar, Matthew McConaughey, în beneficiul asociației Autism Speaks, un lider global în lupta împotriva autismului. În colaborarea cu Matthew McConaughey, Kiehl’s a creat un video pentru a atrage atenția asupra acestei afecțiuni și pentru a transmite mesajul „copiii cu autism au nevoie de atenția dumneavoastră chiar acum.” Kiehl’s vă invită să distribuiți acest film special și va dona câte $1 pentru fiecare distribuire, până la suma de  $200,000, către Asociația Autism Speaks. Mai mult

Ședințe foto profesionale, gratuite, pentru copii: ”Portret de școlar” în Sun Plaza, în 11-13 septembrie

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017, Uncategorized

Prima zi din anul școlar este probabil ziua pe care copiii o așteaptă cu cea mai mare nerăbdare. Își pregătesc ghiozdanul, hăinuțele, uniforma dacă e cazul, pantofii noi, zâmbetele largi și merg să își reîntâlnească, după trei luni de vacanță, colegii. Sunt numai buni de fotografiat!

Tocmai pentru că sunt atât de frumoși și bucuroși, Sun Plaza vrea să le ofere o amintire din prima zi de școală. Mai mult

Vino și salvează o viață! Donează sânge la Sun Plaza!

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Sun Plaza și Asociația React, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină din București (CTS București) și Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, desfășoară a cincea ediție a campaniei ”Dăruiește timp, donează sânge”. Astfel, persoanele care doresc să doneze sânge pentru pacienții din spitale sunt așteptate la intrarea principală din Sun Plaza – Esplanada Sud, în perioada 1-3 septembrie, între orele 9.00 și 13.00. Mai mult

Studiu: Alimentația neregulată, principalul factor care duce la obezitate. 56% dintre persoanele cu obezitate sar peste micul dejun

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Un studiu realizat în rândul utilizatorilor platformei de consultații individuale în nutriție TopForma (www.topforma.ro) evidențiază principalii factori care cauzează obezitate. Cel mai frecvent, lipsa obiceiurilor de alimentație constantă este asociată cu acumularea kilogramelor în plus. Lipsa de timp și programul de muncă încărcat sunt principalele cauze care duc la omiterea meselor. Studiul a fost realizat de Top Forma, o platformă online unde medicul specialist le oferă utilizatorilor planuri personalizate de nutriție, plecând de la starea acestora de sănătate, preferințele lor gastronomice și obiectivele pe care și le propun. 5000 de respondenți din România și Bulgaria au participat la studiu.

Mai mult

ABOVE AND BEYOND expoziție aeronautică și aerospațială blockbuster la Sun Plaza

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Sun Plaza găzduiește în perioada 1 august – 8 octombrie expoziția aeronautică și aerospațială ABOVE AND BEYOND, prezentată de Boeing și realizată în colaborare cu NASA și Muzeul de Aeronautică „Smithsonian” din Washington. Sunt așteptați la expoziție toți cei care își doresc să exploreze avioanele și navele spațiale care ne vor schimba viețile și lumea. Intrarea este gratuită. Mai mult

Performanţă puternică pentru Grupul Roche în prima jumătate a anului 2017

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Grupul Roche a inregistrat o creștere de 5% a vânzărilor globale în primul semestru al acestui an, până la 26,3 miliarde franci elveţieni, la o rată de schimb constantă.
„Ambele noastre divizii – Farmaceutice și Diagnostic – au înregistrat performanţe deosebite, impulsionate în principal de lansările unor noi produse. Trebuie menţionat în mod special succesul deosebit al lansării noului nostru medicament pentru tratamentul a două forme de scleroză multiplă. Pe baza performanţelor noastre de la jumătatea acestui an, am estimat o creştere a vănzărilor de aproximativ 5% pentru întregul an”,  a comentat asupra rezultatelor Severin Schwan, CEO al Grupului Roche.

Mai mult

Destinații de senzație. Expoziție de fotografie la Sun Plaza

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

14 fotografi și bloggeri pasionați de fotografie își expun tablourile în Sun Plaza, care devine până la finalul lunii august gazda expoziției „Destinații de senzație”. Fotografiile, incluse într-una dintre categoriile Innovative, Young, Crazy sau Authentic, au drept numitor comun călătoriile „de senzație” și sentimentul unic pe care îl trăim cu toții atunci când, după un drum lung, ajungem la destinație.

Mai mult

30.000 de români au beneficiat direct de proiectele de implicare în comunitate sprijinite de Roche România

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Roche-Logo an Fassade bei Roche Basel, Schweiz

Roche România a publicat astăzi primul raport de implicare în comunitate al companiei, în cadrul căruia sunt prezentate proiectele realizate de Roche România în colaborare cu diverși parteneri. În anul 2016, peste 30.000 de romani au beneficiat direct de aceste proiecte, de la oferirea de investigații medicale gratuite, la colaborări pentru dezvoltarea educației profesionale și proiecte caritabile.  Pe de altă parte, mesaje importante privind prevenția și educația în sănătate au ajuns la milioane de români, prin intermediul campaniilor de informare sprijinite de companie. Sumele alocate de către Roche România pentru aceste proiecte în 2016, au depășit 9 milioane de lei. Raportul este disponibil pe site-ul Roche România, www.roche.ro.

Mai mult

Sânzienele plutesc în aer la Sun Plaza, în cadrul unui târg de năzdrăvănii handmade

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Zânele diafane și-au dat întâlnire pe pământ și au pregătit un weekend magic, cu flori  împletite în cunune, cântece, dar și un târg de creații unicat, meșterit de Breslo.ro în Sun Plaza. În perioada 23-25 iunie, te așteptăm la Târgul de Sânziene din Sun Plaza să te prinzi în hora năzdrăvăniilor și să admiri fel de fel de creații handmade ce reinterpretează creativ motivele tradiționale. Pregătite să ne prindă în hora lor plină de farmec și mister, sânzienele au pregătit flori rupte din soare pe care le vor prinde în părul tinerelor prezente în centrul comercial.

Mai mult

Roche România sprijină șansele la educație pentru copii din zone defavorizate

Posted by Laura Ivancioiu | 0 Comment | Evenimente 2017

Roche România colaborează cu World Vision România, pentru al cincilea an consecutiv, în cadrul proiectului umanitar Roche Children’s Walk - o iniţiativă globală anuală a Grupului Roche. În cadrul acestei colaborări, donațiile angajaților Roche vor fi direcționate către programul de burse „Vreau în clasa a noua”, dezvoltat de World Vision România.

Mai mult