În acest ghid vei găsi răspunsuri de la psih. Yolanda Crețescu, psih. Cătălin Nedelcea și dr. psihiatru Alexandru Aricescu care sperăm să te ajută să înțelegi mai bine depresia, să îi recunoști simptomele, să conștientizezi când nu o poți duce singur(ă) și să îți faci curaj ca să ceri ajutor.

Dacă ai nevoie de ajutor, poți suna la una dintre cele două linii deschise nonstop: 0374.456.420 – pentru adulți și vârstnici / 0374.461.461 pentru adolescenți, din cadrul DepreHub, primul hub antidepresie din România.

DepreHUB este primul hub antidepresie din România, un proiect național care reunește totalitatea serviciilor de consiliere și terapie pentru prevenția, evaluarea, dignosticarea și tratamentul depresiei și anxietății. Abordarea unică a tipologiei depresive, la 360 grade, oferă beneficiarului accesul la specialiști, prin cele două linii de suport psiho-emoțional (0374.456.420 – pentru adulți și vârstnici / 0374.461.461 pentru adolescenți), programe de terapie gratuită și  campanii pe care proiectul le dezvoltă constant.

Ghidul face parte din campania ”Depresie, nu impresie”, inițiată de COPAC cu sprijinul Janssen, în anul 2020.

Descarcă ghidul PDF aici.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.