HYDREANE – hidratantul pielii sensibile

Pentru ca pielea sensibila are nevoie de o ingrijire specifica, La Roche-Posay propune Hydreane, crema hidratanta care combina puterea calmanta si hidratanta a apei termale cu hidrolipidele.

Pielea sensibila a devenit o realitate complexa cu care se confrunta 70% dintre femei. Sensibilitatea cutanata se caracterizeaza printr-o reactie excesiva la factori care in mod normal sunt bine tolerati. Cauzele care determina aceasta hiper-reactivitate sunt diverse: sensibilitatea la mediu, sensibilitatea de origine vasculara, sensibilitatea de contact, pielea atopica. 

Secretul cremei Hydreane consta in utilizarea in concentratii ridicate a ingredientelor active necesare.

Cu o vasta expertiza in domeniu , La Roche-Posay vine in ajutorul pielii sensibile si asociaza  apa termala cu hidrolipidele, o noua generatie de hidrocaptori, pentru a crea Hydreane.

Hidrolipidele, hidrocaptori cu structura asemanatoare membranei celulare, se integreaza natural in epiderm, permitand pielii sa absoarba apa si sa o elibereze in  interiorul dermului.

Apa termala La Roche-Posay, care se diferentiaza de celelalte ape termale prin concentratia sa bogata de seleniu, are proprietati calmante si anti-oxidante. Slab mineralizata, ea respecta echilibrul fiziologic cutanat al pielii sensibile.

Hidrolipidele, in combinatie cu apa termala patrund in piele pentru a asigura hidratarea si pentru a reduce progresiv sensibilitatea acesteia.

Crema Hydreane este disponibila in 2 variante: legere- pentru piele sensibila normala si mixta si riche- pentru piele sensibila uscata si foarte uscata.

Pentru o ingrijire completa a pielii sensibile La Roche-Posay recomanda gama de demachiante fiziologice. Deoarece pielea sensibila are un echilibru fiziologic mai fragil, demachierea trebuie sa fie in acelasi timp eficienta, pentru a elibera pielea de impuritati  si delicata, pentru a proteja lipidele epidermice, protectori ai epidermului.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.