_MG_4154La cea de-a cincea ediție a evenimentului Citim în iarbă, pe pajiștea de la Roaba de cultură din Herăstrău s-au strâns peste 1.500 de copii însoțiți de părinți sau bunici, înregistrându-se astfel un nou record la citit.

Pe parcursul celor opt ore de eveniment, toți cei prezenți pe pajiște au doborât recordul de pagini citite, peste 10.000. Copiii și părinții care au citit la eveniment au avut șansa să participe la concursul  “SMS-ul câștigător” și de a câștiga tableta oferită de UNIQA Asigurări.

Această ediție “Citim în iarbă” a fost dedicată lecturii și tehnologiei. Astfel, copiii au descoperit tainele cititului electronic, au ascultat audiobook-uri cu poveștile preferate și au participat la cursuri de programare în care au învățat cum să-și creeze o animație. De asemenea, au descoperit adevărate instrumente de educație emoțională la atelierele dedicate sentimentelor.

Participanții au primit sute de cadouri de la sponsorii acestei ediții: UNIQA Asigurări, Aquatique, Borsec și Orange, dar și de la parteneri: La Roche-Posay, Tedi, Poieni, Editura All, Humanitas Multimedia, Editura Litera.

Evenimentul a fost sustinut de: Asociația Green Revolution, Roaba de cultură, Adfaber, ZanaNorilor.ro, Teatrul Zurli, EuropaFM, Scoala Step by Step,  Grădinița Bambi, bookblog.ro

Ne revedem la ediția din vară!

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.