nd.25324Yves Saint Laurent Beaute a prezentat joi, 22 Februarie în cadrul evenimentului de lansare desfasurat in Fratelli Studios noul  parfum feminin BLACK OPIUM– o interpretare rock și modernă a dependenței și a senzualității. O doză de adrenalină care învăluie și dă forță unei vieți mereu mai intense.

Îndrăzneţ? Poate. Electrizant? Cu siguranţă!

Conceptul evenimentului a fost construit în jurul ideii de a dezvalui celor prezenți noua femeie Yves Saint Laurent: rock, edgy, chic. În acest scop s-a creat un spațiu special dedicat transformării, în care cei prezenți au avut ocazia sa descopere pe propria persoană care sunt pașii pentru a intra în noua lume Yves Saint Laurent. Momentele de machiaj susținute de echipa de make-up artisti a brandului si  momentele de hair styling realizate sub coordonarea Ambasadorului L’Oreal Professionnel, Florin Noje au construit în seara evenimentului noile  FEMEI Yves Saint Laurent!

BLACK OPIUM

Always More

Adrenalin

So Black

He said, that was fun; I said, it was nothing.

Let me take you on a tour

Show you GOOD TIMES, nothing more.

He laughed; we kicked back

I let the sweetness take me over; EAT ME UP;

And when we where done?

I said, now that was fun.

BECOME A PART OF ME.”

FEMEIA BLACK OPIUM – O FEMEIE ÎN CONTINUĂ MIŞCARE

Atunci când Yves Saint Laurent a lansat pentru prima dată “Opium” în 1977, acesta avea în minte un anumit tip de femeie: elegantă, stilată, cu o inteligenţă şi o frumuseţe aparte; care se învârte în cercuri sociale frecventate de oameni sofisticaţi şi îşi lasă amprenta asupra fiecăruia dintre ei.

Revenind la prezent. Având aceeaşi nonșalanță băiețească care vine odată cu conștientizarea propriei persoane şi a propriilor dorințe, un nou personaj îşi face apariția: o femeie care prin puterea prezenței sale poate să patrundă în subconştientul nostru. Jucăuşă, dar în acelaşi timp irezistibil de serioasă, ea reprezintă un amestec complex între întuneric şi lumină.

Condusă de dorinţă, neinhibată de constrângeri sociale, ea are o abordare individuală asupra vieţii. Captivată de muzica indie rock, arta experimentală şi de discuţiile ezoterice cu oamenii care îi împărtăşesc ideile, ea îşi trăieşte viaţa cu pasiune, făcând din propriul destin terenul ei de joacă.

Impulsivă, veşnic în mişcare, ea se simte cel mai confortabil într-un oraş cu un ritm de viaţă potrivit spontaneităţii sale. Ca o adevărată prădătoare a oraşului, ea este veşnic în căutare de noi aventuri – fie ele persoane, locuri sau idei.

Adrenalina îi curge prin vene, încurajând-o să deschidă acele uși ale vieții care o expun superlativelor și exceselor. Nu ia prizonieri. Nu acceptă compromisuri. Și asta I se potrivește perfect!

Ea este femeia BLACK OPIUM!

DEPENDENŢA NEAGRĂ

Este o forţă la fel de ameţitoare ca şi spiritul actual al femeii Yves Saint Laurent; neînfricată, dinamică, energică şi captivantă. Un singur nume, distinct și original poate fi capabil să încorporeze  o asemenea forțăȘ BLACK OPIUM–  Sinonim cu rebeliunea, cu asumarea riscurilor şi cu căutarea lucrurilor interzise. Sugerează un sentiment de dorinţă nesăţioasă de a avea mai mult; întotdeauna mai mult.

O noțiune contradictorie ce asociază doua cuvinte total diferite, periculoase dar frumoase în același timp. Şocând încă de prima dată când este rostit, BLACK OPIUM reuşeşte să fie în egală măsură atât familiar cât şi şocant, atât contemporan cât şi atemporal.

Așa cum o sugerează și parfumul in sine, este dificil să separi esența de numele său:

BLACK– culoarea care nu este o culoare, o noțiune contradictorie, care o impinge pe cea care îl poartă să aibă o atitudine “Nu te lua de mine”- atitudine care fie este materializată într-o geacă de piele împrumutată de la un iubit sau de machiajul smokey eyes, care sugerează că ai fost trează toată noaptea.

OPIUM: cu o atracție nesățioasă si o atitudine urbană, numele OPIUM este sinonim cu misterul, promițănd purtătorului o aventură. Te duce cu gândul în locuri în care nu ar trebui să fii, extrem de ilicite, fără nicio regulă, dar totuși profunde.

Împreună formează un duo modern, de durată dar în acelși timp elegant și al momentului!

NECTARUL INTERZIS

Creat de parfumeurii Nathalie Lorson și Marie Salamagne, Honorine Blanc și Olivier Cresp, BLACK OPIUM mizează pe intensitatea întâlnirii dintre întuneric și lumină.

Intens precum un shot de cafea care crează dependenţă, electrizant precum florile albe din componența sa, această nouă generaţie de parfum gurmand-oriental are o direcţie radical diferită faţă de structura parfumului clasic, inspirat fiind de mişcarea artistică a “clar-obscurului” ,în care accentul cade pe contrastul şi tensiunea dintre lumină şi întuneric.

Cele patru vedete ale lumii parfumurilor aduc fiecare în parte diferite puncte forte BLACK OPIUM, creând un parfum nou, inedit, orginal și multi-fațetat.

Natalie Lorson crează acordul negru și intens de cafea, Marie Salamagne îi conferă tușa rock prin notele proaspete de pară și cele ale boabelor de piper electrizant roz, iar Honorine Blanc îî dă acea notă de lumină prin delicatețea florilor albe. Totul este încununat de viziunea lui Olivier Cresp, care se bazează pe natura de dependență a parfumului, care îl atrage pe cel ce îl poartă să revină pentru mai mult.

Jucându-se cu incongruenţa dintre gustul amărui al boabelor de cafea, un ingredient nemaiîntâlnit până acum într-o cantitate atât de mare într-un parfum feminin şi un buchet radiant de flori albe, BLACK OPIUM oferă o senzaţie contrastantă de delir şi extaz.

La început, parfumul intens de cafea are scopul să îţi trezească simţurile. Apoi, parfumul devine din ce în ce mai feminin şi delicat datorită florilor de iasomie şi portocal. În final, parfumul capătă o notă de mister şi eleganţă datorită notelor sale de vanilie, paciuli şi cedru lemnos.

Acest constant contrast dintre lumină şi întuneric are darul de a-i captiva instant pe cei din jur, invitând la mai mult. Cei care intră în acest joc olfactiv vor avea parte de o supriză intensă. Îndrăzneţ? Poate. Electrizant? Cu siguranţă.

BLACK OPIUM: muza

Ambasadoarea BLACK OPIUM este Eddie Campbell, top model internațional, desemnată Modelul Anului 2013.

Puterea ei cameleonică de a seta trendurile, mai degrabă decât de a le urma- fie că este vorba de o schimbare radicală a culorii parului ei sau de propriul sau stil- poate fi asemănată cu versatilitatea în mișcare a unei dansatoare. Oferindu-i-se deseori importantul rol de a deschide prezent[ri de modă ale unor importanți creatori, Edie Campbell s-a dovedit a fi un adevărat performer, captivând audiența și titlurile primelor pagini ale publicațiilor de profil.

Neînfricată și îndrazneață, capabilă să atragă atenția camerelor de luat vederi, ea este un adevărat profesionist, alternând mereu între spiritul aristocratic, sexualitatea băiețească și simțul umorului- trăsături ce au devenit o emblemă a sa la nivel mondial

Acceptând rolul de Ambasadoare BLACK OPIUM, Eddie Campbell își asumă un rol care i se potrivește mănusă, întruchipând exact personalitatea femeii Yves Saint Laurent: elegant, cultivată, plină de energie, un adevărat manechin cu stil și caracter. Deja aclamată de critici, a fost numita “The Twiggy of her generation” , demonstrând celor din industriecă este doar la inceputul carierei sale în lumea modei.

“Sunt cu adevărat onorată să devin ambasadoarea parfumului Black Opium.Viziunea modernă asupra frumuseții pe care casa Yves Saint Laurent o are este inspirațională și eu sunt in mod deosebit mândră să reprezint un astfel de arhetip al femeii îndrăznețe și puternice.” a declarat Edie Campbell.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.