1Peste 1000 de oameni au fost prezenți la evenimentul Citim în iarbă (www.facebook.com/citim.in.iarba) din Parcul Herăstrău.

„Nu am vândut nimic, am dat gratis cărți, reviste și chef de citit, iar asta a adunat o mulțime de oameni. Probabil jumătate dintre participanți au fost copii, ceea ce e foarte bine” spune Laura Ivăncioiu, din partea agenției de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Cei prezenți au citit, au făcut schimb de cărți în cadrul unui proiect www.bookblog, au participat la ateliere de creație și au descoperit povești cu ajutorul aplicațiilor de pe tabletele oferite de Orange România. La final, Teatrul Zurli a adunat o mulțime de copii bucuroși să vadă „Zâna Maseluță și Caria”.

Banca Românească a oferit baloane și bomboane celor care citeau, Europa FM a asigurat o atmosferă placută, La Roche-Posay  a adus cărți cu activități pentru copii, creme de protecție solară și brățari care arată gradul de intensitate al razelor UV. Grădinița Bambi, Școala Step by Step și Salvați Copiii au făcut cu mare succes ateliere de creație pentru copii.

Sponsorii ediției din acest an sunt Orange și Banca Românească.

Parteneri sunt: La Roche-Posay, Școala Step by Step, Grădinița Bambi, Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step, Salvați Copiii, Zurli.

Parteneri media: www.121.ro, 24 FUN, www.bebelu.ro, www.bookblog.ro, www.capital.ro, www.clubulbebelusilor.ro, www.copiisimamici.ro, www.copilul.ro, www.egirl.ro, Europa FM, www.eva.ro, www.evz.ro, www.femeia.ro, Femeia de azi, www.gokid.ro, Ioana, www.mami.ro, www.mamicamea.ro, www.mamicaurbana.ro, www.qbebe.ro, www.realitatea.net, Ring, www.sfatulparintilor.ro, Tango.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.