Zâmbiţi frumos!  – Congres Internaţional de Estetică Dentară la Bucureşti

Singurul eveniment specializat in domeniul stomatologiei estetice, "International Dental Meeting Esthetics 2007", se desfasoara in perioada 10-12 Mai, la Centrul International de Conferinte din cadrul Palatului Parlamentului din Bucuresti.
“IdeM Esthetics 2007” reuneste cea de-a patra editie a Congresului International de Estetica Dentara, organizat de Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), precum si Expozitia Internationala pentru Servicii, Produse si Echipamente Stomatologice, organizata de TNT Productions Romania.
 
La Congresul International de Estetica Dentara peste 800 de medici stomatologi din Romania vor asista la prelegerile sustinute de specialisti in domeniu, renumiti pe plan mondial cum ar fi prof. dr. Joe Massad, prof. dr. George Freedman, prof. dr. Raphael Serfaty, prof. dr. Andre Saadoun etc.
 
Prof. dr. George Freedman este unul dintre primii medici din lume care au folosit fatetele ceramice. Aceasta este cea mai noua metoda de folosire a artei si stiintei cosmeticii dentare. Cele mai mari vedete de la Hollywood au inteles ca inseninarea zambetului prin fatetare iti poate schimba in mod esential prezenta, atitudinea si comunicarea. Prof. dr. George Freedman este fost presedinte al Academiei Americane de Cosmetica Dentara, fondator al Academiei Internationale de Estetica Dento Faciala, Presedinte al Academiei Canadiene de Estetica Dentara.

Cu ocazia congresului se va pune in discutie si “Programul national de preventie si profilaxie orala” program ce se va derula pe o perioada de 3 ani, fiind initiat de SSER in colaborare cu Ministerul Sanatatii, Uniunea Nationala a Medicilor de Familie, Faculatea de Medicina Dentara “Carol Davila”, Facultatea de Medicina Dentara “Titu Maiorescu” si Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice.

Reda zambetul unui copil
SSER va discuta in cadrul Congresului posibilitatea prelungirii Campaniei Sociale "Reda zambetul unui copil".
Campania a fost initiata la 1 ianuarie si era programata sa dureze sase luni.
Campania consta in tratamente profilactice, terapeutice si ortodontice pentru
copiii ce provin din familii sarace, defavorizate, destramate, copii cu abandon scolar.
Campania este realizata in parteneriat cu fundatia “Principesa Margareta a Romaniei” avand sprijinul Ministerului Sanatatii Publice.

“Avansarea pe scara sociala impune si posesia unei stari de sanatate orala integrata intr-o estetica desavarsita. In contextul economico-social actual, orice plan de tratament nu trebuie sa evite componenta sa estetica. De la albiri intr-o ora pana la interconectarea specialitatilor medicinii dentare pentru obtinerea unui rezultat functional si estetic, toate aceste puncte vor fi dezbatute pe parcursul celor trei zile de lucrari.” declara conf. dr. Constantin Varlan, presedinte SSER.
 
Programul complex de prezentari si conferinte din cadul Congresului International de Estetica Dentara este completat de expozitia celor mai importante firme importatoare sau distribuitoare de aparatura, tehnologie si materiale pentru stomatologia de cea mai inalta clasa, in conditiile in care, in ultima perioada, calitatea a inceput sa fie criteriul de selectie si in acest domeniu.
 
“IdeM Esthetics 2007” este organizat cu sprijinul oficial al Ministerului Sanatatii, al Uniunii Nationale a Asociatiilor Stomatologice (UNAS), al Facultatii de Medicina Dentara din UMF “Carol Davila” din Bucuresti, al Federatiei Internationale de Stomatologie Estetica (IFED), al Societatii Europene de Estetica Dentara (ESED) si avand ca sponsori principali Blend–a–Med si Medimex.

 

10 mai 2007  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.