București 4 martie 2013. În perioada 11-13 martie 2013 Laboratoarele La Roche-Posay alături de Centrele Medicale BIODERM organizează consultații gratuite pentru depistarea dermatitei seboreice. Consultațiile vor avea loc în cadrul celor 4 clinici Bioderm din București: Eminescu, Nord, Floreasca și Vasile Lascăr pe bază de programare telefonică la call center 031 9101, începând cu 4 martie. 

Despre dermatita seboreică

În Europa, peste 20 de milioane* de oameni sunt afectați de această boală care apare mai des la nou-născuți (până la 3 luni). La adulți apare între 40 și 70 de ani, bărbații fiind afectați mai frecvent decât femeile.

“De obicei, dermatita seboreică este confundată cu psoriasis, rozaceea sau dermatita atopică. Dermatita seboreică este o afecțiune a pielii reprezentată prin cruste albicioase, unsuroase sau uscate și zone cutanate iritate și roșii. Este localizată pe zone bogate în glande sebacee – pe față în jurul nasului, al sprâncenelor și pe frunte, dar și pe scalp manifestată prin mătreață excesivă- Pentru tratarea dermatitei seboreice este important atât tratamentul medicamentos, cât și o igienă corespunzătoare, iar cea mai bună educație în acest sens o poate oferi un consult de specialitate la medicul dermatolog.” spune domnul doctor Lucian Russu, Medic Specialist dermato-venerologie, Bioderm Medical Center.

Pentru mai multe detalii despre dermatită seboreică, La Roche-Posay a lansat site-ul informativ www.dermatitaseboreica.ro

Soluția dermatitei seboreice – KERIUM DS

“Pentru tratarea dermatitei seboreice noi recomandăm Kerium DS, cremă și șampon, atât pentru față cât și pentru scalp. Kerium DS este prima cremă de față care întărește sistemul imunitar de apărare al pielii, la nivel local. Cu 5% Dermobiotic Termal, un ingredient unic extras din apa termală La Roche-Posay, Kerium stimulează eficient sistemul imunitar al pielii acționând ca un probiotic.” Miruna Biziniche, Medical Manager La Roche-Posay.

Rezultate demonstrate clinic:

– 100%** reducere a simptomelor dermatitei seboreice după numai o lună de tratament;

– 0% recidivă timp de 6 săptămâni după oprirea tratamentului.

Șamponul Kerium DS combate intensiv mătreață. Rezultatele a șapte studii clinice arată că după trei luni de tratament, efectele sunt: -85% mătreață, -80% scuame, -82% mâncărime a scalpului.

Despre La Roche-Posay

De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi la nivel internațional pentru a crea produse de îngrijire și machiaj, având la bază apa termală La Roche-Posay. Peste 25000 de medici din întreaga lume recomandă zilnic La Roche-Posay ca fiind specialistul pielii sensibile.

Despre Centrele Medicale Bioderm

Centrele Medicale Bioderm furnizează servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul și educația pacienților cu afecțiuni dermatologice. Echipă de profesori și doctori în științe medicale, medici primari și specialist, diagnostichează și tratează afecțiuni ale pielii, având experiență în depistarea precoce a acestora, factorul cheie al prognosticului și vindecarea lor.

*3% of population affected – Ann Dermatol Venereol 2002 ; 129:2S191-2S193

**studiu clinic pe 41 de persoane cu piele hiperseboreica cu scuame; aplicare de două ori pe zi timp de patru săptămâni

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.