Vichy lansează DERMABLEND, noul fond de ten corector fluid, cu un grad ridicat de acoperire care acoperă defectele ușoare și moderate ale tenului – acnee, cearcăne, pete pigmentare, cuperoză sau cicatrice. DERMABLEND are 25% pigmenți corectori, adică de două ori mai mult decât un fond de ten clasic.DERMABLEND oferă un grad ridicat de acoperire a defectelor tenului și rezistență de 16 ore. Având o textură fluidă, Dermablend este ușor de aplicat, matifiant, fără a lăsa efect de mască.

DERMABLEND are un grad ridicat de protecție solară (SPF35 – datorată în exclusivitate filtrelor minerale), deoarece este bine știut că razele UV au tendința de a agrava defectele pielii.

RECOMANDAREA SPECIALIȘTILOR:

Medic dermatolog Roxana Dumitrescu: „Eu recomand DERMABLEND tuturor pacientelor care au defecte la nivelul feței, care nu sunt mulțumite de felul în care arată, ca o soluție corectoare, estetică, de folosit zilnic. Îmi place DERMABLEND deoarece are un factor de protecție superior față de alte fonduri de ten, oferă hidratare 24 de ore, nu conține parabeni, este non comedogenic și este testat pentru pielea sensibilă. În plus, rezistă pe față până la 16 ore.”

 

Alina Nacu, make-up artist: „DERMABLEND este potrivit pentru orice tip de ten. Nu sunt necesare mai multe utilizări pe zi. Este suficientă o singură aplicare, dimineața.” 

ARĂȚI BINE ȘI TE SIMȚI MAI BINE 

Pentru multe femei, defectele tenului dau naștere deseori unor complexe sau sentimente de excludere socială. Cu un singur gest, DERMABLEND le redă încrederea în sine și le ajută să își redobândească zâmbetul. Pentru prima dată, aceste femei dețin controlul total asupra tenului lor.

Iulia, 21 ani

Cicatrice post varicelă

„Oamenii din jur imi spun că nu am nicio problemă, dar eu mă simt mai sigură pe mine când folosesc un fond de ten. În plus, având tenul foarte deschis, am nevoie mereu de o cremă cu factor de protecție solară. DERMABLEND îmi oferă încredere și protecție.”

Cristina, 44 ani:

Pete pigmentare, cearcăne profunde

“Am pe față pete de la soare, zone cu roșeață și în general un ten neuniform. După lungi căutari, am găsit un fond de ten care mi se potrivește: DERMABLEND. Îmi place textura, ușurința cu care se aplică și acoperirea perfectă.”

Mihaela, 28 ani

Ten acneic

„Am acnee de câțiva ani. Fața mea este încărcată de coșuri și cicatrice de pe urma acestora. De când folosesc DERMABLEND mă simt mai încrezătoare. Niciun semn nu se mai vede. În plus, rezistă pe față întreaga zi.”

PS: DERMABLEND a fost creat de dermatologul american N. Craigs Roberts pentru soția lui care suferea de vitiligo la nivelul feței (depigmentare a pielii).

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.