767x1174-px

 

Pentru orice fată care se visează departe, există o prințesă care să-i arate că se poate!
Îndrăgitele prințese Ariel, Belle și Rapunzel au fost invitații speciali de la Disney în zilele de 28 și 29 mai la Sun Plaza în cadrul campaniei „Îndrăznește să visezi, Prințesă!”
Începând cu ora 12:00, copiii au fost așteptați în zona special amenajată de la etajul 1 cu activități creative și distractive. Micuții au învățat să-i deseneze pe prietenii lor dragi și instrumentele muzicale. În plus, copiii au putut avea șansa să se întâlnească cu una dintre prințesele Disney Ariel, Belle sau Rapunzel!

Tânără, frumoasă, îndrăzneață și hotărâtă, prințesa Rapunzel este extrem de prietenoasă și de creativă.

Cu o minte deschisă, un vocabular elevat, Belle consideră că în fiecare om există un lucru bun. Pasiunea pentru citit și dragostea pentru cărți fac din această prințesa un exemplu demn de urmat.

Vioaie și îndrăzneață, cu o puternică pasiune pentru aventură și explorare, prințesa Ariel dă mereu dovadă de un spirit liber, dar responsabil în același timp.

Prin fiecare poveste, copiii din lumea întreagă sunt încurajați să viseze, să creadă în ei și în idealurile lor, să fie ambițioși și curajoși.

Prezența prințeselor Disney la București face parte din turneul de promovare a campaniei și concursului Disney  „Îndrăznește să visezi, prințesă!”

Ne-au stat  alături parteneri de nădejde: hotel Marshal GARDEN, HP, Hasbro, Litera, Total Office, Adevărul și Prima TV.

Intrarea a fost gratuită.

 

Mai multe detalii http://www.sun-plaza.ro/evenimente şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

***

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m2 şi peste 210.000 de m2 suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.

 

Pentru informaţii suplimentare:

Ana Bivolan, PR Executive Deci Se Poate, mobil: 0724-536811, e-mail: ana@decisepoate.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.