Echipa

 

eu

Laura Ivăncioiu – PR Director

Vreme de vreo 13 ani, povestea mea s-a scris în companii (Radio 21, Radio Delta, Radio Total, Radio Contact, Grupul de presă Caţavencu), în job-uri (reporter, redactor, prezentator, DJ, realizator, PR Coordinator, PR&Events Manager), în oameni (buni, răi, importanţi, dificili, cunoscuti), în evenimente, succese, noroace, trenuri prinse, chimii şi lipse de chimii, decizii şi demisii, scrâşnit din dinţi, ambiţii, lectii învăţate şi lecţii neînvăţate – fir-ar să fie! Din 2005, povestea mea se scrie la Deci Se Poate. E o poveste frumoasă şi dacă citeşti mesajul acesta înseamnă că deja faci parte din ea.

 

 

 

 

Lucian Ioniță – Digital [Health] Enthusiastli

După ce s-a jucat 20 de ani de-a jurnalismul pe la ziare (Evenimentul zilei, ProSport, Gazeta Sporturilor) și de-a managementul la reviste (Ringier si Sanoma), Lucian e fericit ca poate să facă lucruri care-i plac, dar pe care nimeni nu prea le bagă în seamă. Noroc cu clienții noștri din industria farmaceutică. Dintr-un motiv pe care nu-l prea înțelegem (cred ca politețe îi zice), ei îi sponsorizează ideile, webinarele, newsletetterele și alte nebunii digitale. A, și mai e fericit dintr-un motiv Lucian: poate să-și schimbe des numele de pe cartea de vizită. E când „managing partner”, când „digital health enthusiast”, când barcagiu în Delta Dunării, la fotografiat de păsări și pescuit.

 

 

ct

Carmen Tudor – PR Executive

Carmen e cam așa: dacă sunt aprinse luminile pe stradă ziua în amiaza mare, dă telefoane 30-45 de minute să anunțe forul competent (care nu e niciodată cel pe care îl suni). Sau cam așa: dacă aude un câine lătrând nu se enervează că nu își aude gândurile, ci se duce la el să îi explice că stăpânii lui au plecat la muncă, dar se vor întoarce.  Sau așa: doi ani de zile a lucrat  în diverse ONG-uri, fără să câștige vreun ban.  Sau așa: îi plac desenele animate și muzica rock. În rest, a terminat Psihologia și s-a apucat de PR dintr-o întâmplare, dar constată în fiecare zi că îi place.

 

 

 

 

 

Vlad Hurduc – Project Managervladdecisepoatemic

Vlad e cu capul în nori și cu picioarele pe pământ. Are, adică, un suflet de artist și o minte de inginer. E dovada vie că se poate. Face fotografii minunate, gătește excepțional și vorbește cu plantele, astfel încât orhideele îi infloresc întruna. Gândește logic, are argumente care te lasă fara replică și organizează cele mai interesante evenimente și călătorii. Își face ușor prieteni și iubește viața.
Sigur că are și defecte, dar nu despre asta e vorba aici.

 

 

Mădălina Scîrlat – PR Enthusiast

Mădălina e veselă tot timpul. Și atunci când află că-i vin televiziunile la eveniment, și atunci când are o zi mai proastă și parcă toate se mișcă (dacă se mișcă) mai greu. E veselă chiar și atunci când are de updatat lista de câteva mii de contacte. Și e pozitivă mai mereu. Ne-a anunțat că venea primăvara atunci când erau încă 5 grade afară. Și venise vara chiar dacă stătea cu pătura pe ea în birou. E entuziastă și energică, îi place cam tot ce face și asta pentru că reușește de fiecare dată să vadă partea bună. Atât în proiectele ei, cât și în oamenii din jurul ei. Asta e o altă discuție despre cât de mult îi plac oamenii și poveștile acestora. De ce face PR? Pentru că e convinsă că fiecare om are o poveste de spus. Și dacă ei nu o cunosc, ea nu se lasă până nu o descoperă. Și dacă are de scris un comunicat de presă despre povestea lor, cu atât mai bine!