Toate tipurile de piele pot fi deshidratate. Atunci cand concentratia de apa din epiderm scade, apar striurile de deshidratare si senzatiile permanente de disconfort (piele care tine). Pielea isi pierde elasticitatea, se fragilizeaza si imbatraneste mai repede.

Pentru pielea deshidratata si sensibila, La Roche-Posay propune HYDRAPHASE INTENSE, o noua generatie de hidratante cu formula imbunatatita, care asigura o hidratarea de durata.


Noua formula se bazeaza pe rolul jonctiunilor celulare in hidratare. Cu alte cuvinte, legaturile dintre celule sunt responsabile de mentinerea apei in epiderm si deci, de o hidratare indelungata. In plus, o alta inovatie a noii formule HYDRAPHASE INTESE este Acidul Hialuronic Fragmentat. Acidul hialuronic este un element prezent in mod natural in piele, capabil sa retina o cantitate de apa de pana la 1000 de ori mai mare decat greutatea sa. Divizat in fragmente de marime optima, acesta penetreaza usor si mai adanc in straturile epidermului, pentru a imbiba instantaneu pielea cu apa, asigurand o hidratare imediata si intensiva.

Studiile clinice arata ca in urma unei singure aplicari HYDRAPHASE INTENSE, gradul de hidratare a pielii creste cu 43% in 8 ore, mentinandu-se timp de 48 de ore.

HYDRAPHASE INTESE vine intr-un flacon inovativ care protejeaza formula (nu permite contactul cu aerul) si care este foarte practic datorita recipientului transparent prin care se poate vedea cantitatea de produs ramasa. Acest flacon permite reducerea la minimum a conservantilor (formula Hydraphase nu contine parabeni).

Pentru o hidratare completa, gama Hydraphase cuprinde si Hydraphase Yeux, crema hidratanta pentru ochi si Hydraphase XL, crema hidratanta pentru fata cu factor de protectie 15.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.