4 aprilie 2009

 In apropierea sarbatorilor de Paste, copiii de la Gradinitele Bambi STEP BY STEP invita la generozitate. Ei au pregatit o dupa-amiaza de sâmbata dedicata copiilor, impletind creativitatea si daruirea, in beneficiul tuturor.
Cu maiestrie, copiii de la Gradinitele Bambi STEP BY STEP, impreuna cu invitatii lor de la Gradinita nr. 284, au pregatit, din lut, lemn sau pânza, obiecte decorative, oua incondeiate, o varietate de obiecte traditionale, felicitari sau tablouri de primavara. Ei ii intâmpina pe trecatori si pe toti participantii la eveniment atât cu obiecte originale „pentru acasa”, dar si cu reprezentatii sustinute de copiii de la grupele pregatitoare sau de catre animatori profesionisti. Li se alatura concursurile pentru cei care indragesc calculatorul si surprizele cu Iepurasul FasTracKids. Iubitorii sportului se pot plimba alaturi de copii pe role pentru a anunta tuturor trecatorilor prin parc desfasurarea evenimentului, iar cei care sustin o alimentatie sanatoasa pot degusta produse specifice realizate de copii.
Toate obiectele realizate de copii, toate momentele pe care acestia le-au pregatit pentru a fi puse in scena, invita pe cei care le cumpara si le admira, sa doneze contravaloarea in beneficiul Fundatiei Teodora Georgescu – pentru dotarea Spitalului Marie Curie (Budimex).
Invata SI TU sa daruiesti!
Vino alaturi de noi, sambata, 4 aprilie 2009, incepand cu ora 16.00,
in Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR).
Lucreaza obiecte decorative, admira si cumpara ce au creat copiii, fii spectator la piesele pe care le pun in scena si plimba-te alaturi de noi pe role.
Doneaza pentru Spitalul Marie Curie, pentru un mediu prietenos si functional, pentru copiii in suferinta.
 
Beneficiar:
Spitalul Marie Curie prin Fundatia Teodora Georgescu –
Pentru donatii – cont RO 11 BRDE 410 SV 080 44 774 100 BRD, Sucursala Academiei

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.