Lenor Elegant Feel: parfum, eleganţă, creativitate

Parfumul este o lume a nuanţelor, iar studiul lui poate dura o viaţă: e nevoie de timp pentru desluşirea formulelor, pentru combinarea  aromelor şi pentru dezlegarea tainelor acestuia. Aromele trezesc în noi trăiri puternice, ne aduc in suflet sentimentul de siguranta, seninatatea serilor in familie, in mijlocul celor apropiati, iar Lenor Elegant Feel, cu aroma sa specială, te învăluie în eleganţă şi te incită să descoperi alchimia esenţelor.

Nu este o întâmplare faptul că Lenor este nr. 1 atât în Europa cât şi în România. Inspirat de arome ademenitoare care durează foarte mult are la bază note dulci, picante şi calde. În plus, tehnologia complexă Lenor eliberează parfumul în mod gradual, învăluindu-te şi evidenţiind farmecul şi eleganţa ta.

Primele note de iasomie şi ylang ylang ale Lenor Elegant Feel, îmbogăţite de esenţele de lemn de santal te învăluie ca o îmbrăţişare tandră. Ceea ce aduce o interpretare  originală a acestor note întâlnite în majoritatea parfumurilor pentru femei este amestecul de note de mandarin şi prună.

Învăluie-te in eleganţă! Fii seducătoare şi îndrăzneaţă, dar în acelaşi timp misterioasă şi senzuală!

 

15 februarie 2008 

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.