Pe 5 noiembrie are loc pentru prima dată în format fizic Cupa Alergării, un eveniment 321sport #RunningCulture, care provoacă alergătorii să își depășească limitele într-un format competițional unic. Înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie.

Evenimentul aduce pe pista de atletism Lia Manoliu din București sportivi amatori și profesioniști.

Competiția va fi împărțită în două faze. În FAZA CALIFICĂRILOR, toți participanții vor parcurge 4 probe (de 2 ori 100 metri sprint și câte o dată 400 metri și 5000 metri). În urma calificărilor, participanții vor ști unde vor concura în faza finală: în Play-off (Dedicat celor mai performanți alergători. Aici pot fi atât alergători profesioniști, cât și amatori cu performanțe bune.) sau Play-out (Dedicat celor care au fost mai lenți în faza calificărilor. Accederea în play-out este dedicată strict sportivilor amatori.) În FAZA FINALĂ, atât cei din play-off-ul masculin și feminin, cât și cei din play-out vor alerga o singură distanță: 800 metri.

Vestea bună și totodată bonusul acestei competiții este o ședință foto. Toți participanții vor fi fotografiați de Adi Bulboacă, în studioul lui. Adi Bulboacă este un fotograf de excepție și un membru activ al comunității 321sport, alături de care a terminat primul maraton în 2022, ca pregătire pentru Arctic Ultra 2023.

Înscrierea la Cupa Alergării se face online pe site-ul https://cupaalergarii.321sport.ro, taxa de participare este de 50 lei și reprezintă o donație directă către Asociația Zi de Bine. Participanții sunt încurajați însă să fie mai generoși și să doneze mai mult Asociației, dat fiind că toate fondurile obținute din această competiție vor fi redirecționate pentru susținerea proiectului „Plantați în Amintire”.

„Prin acest eveniment ne-am propus să ne continuăm misiunea de a populariza alergatul ca sport de masă, dar și să oferim o expunere cât mai mare sportivilor profesioniști și amatori. Este o competiție la care poate participa oricine, indiferent de nivel. Evenimentul va fi transmis live, printr-un broadcasting organizat cu multiple camere video, cu regie de la fața locului, oferind astfel posibilitatea ca toți fanii alergării să urmărească acest eveniment, iar cei care participă să primească oportunitatea de a fi sub lumina reflectoarelor într-o transmisiune profesionistă.” spune Radu Restivan, fondatorul 321sport.

Toate detaliile despre proiect sunt pe: https://cupaalergarii.321sport.ro/

Cupa Alergării este un eveniment susținut de NIVEA, NIVEA MEN și Garmin.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.