Laboratoarele La Roche-Posay lansează în această lună campania educațională “My teen skin” care își propune să informeze peste 15.000 de tineri în legatură cu apariția, cauzele și tratamentul acneei juvenile. În luna octombrie, tinerii din 66 de licee, clasele 9-12, vor participa la sesiunile interactive de training dedicate tenului sensibil. În liceele din afara programului, campania “My teen skin” ajunge la tineri printr-o secțiune dedicată adolescenților pe pagina de Facebook La Roche-Posay.“Conform unui studiu internațional al Laboratoarelor La Roche-Posay, mai mult de jumătate dintre persoanele afectate de acnee spun că aceasta reprezintă principala sursă a complexelor lor fizice. Cum 8 din 10 adolescenți* suferă de acnee, ne-am hotărât să venim în întâmpinarea tinerilor cu programul educațional “My teen skin”. Obiectivul nostru principal este ca fiecare participant să aibă la sfârșitul activității extracurriculare o bază solidă de informații pentru un ritual corect de ingrijire a tenului.” Miruna Biziniche, Medical Manager, La Roche-Posay România

Campania My teen skin se desfasoara in perioada octombrie – noiembrie in sase mari orase din toata tara: Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Timisoara si Cluj-Napoca.

Pe pagina online facebook.com/larocheposayromania, sectiunea My teen skin, tinerii sunt asteptati sa afle informatii utile despre un ten sanatos, sa dezbata problemele arzatoare ale adolescentei si sunt invitati sa testeze produsele anti-acnee Effaclar, totul intr-o maniera deschisa si interactiva.

Acneea – o afectiune cu urmari psihologice
Pentru tineri, impactul psihologic al imperfectiunilor aparute la nivelul fetei este important, deoarece acestea apar la o varsta in care ei isi construiesc identitatea. “Povara” poate fi cu atat mai grea, cu cat acneea poate duce la excluderea din anumite grupuri sociale. Cu toate acestea, la nivel European, numai 1 adolescent din 3 apeleaza la sfatul unui specialist – medicul dermatolog – pentru a putea trata eficient aceasta afectiune.
Solutia tenului acneic -gama de produse Effaclar

· Effaclar Gel – pentru igiena zilnica curata pielea in profunzime lasand un ten proaspat si curat;

· Effaclar DUO – pentru ingrijirea tenului, un produs 2 in 1 (cu actiune asupra ambelor tipuri de imperfectiuni) creat special pentru nevoile si dorintele adolescentilor. Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, Effaclar DUO elimina cosurile si punctele negre, diminuand in acelasi timp secretia de sebum si oferind hidratare de durata pielii

De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi din intreaga lume pentru a crea produse de ingrijire si machiaj dedicate pielii sensibile ce au ca baza apa termala La Roche-Posay. Marca este prezenta in 50 de state din cele 5 continente si este prescrisa de peste 25 000 de dermatologi.

*Studiu cantitativ indeplinit cu ajutorul a 118 dermatologi, iunie 2007, Franta.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.