În Europa aproximativ 25% din populatie este alergica, spre deosebire de acum 40 de ani, cand procentul atingea doar 4%.Pentru a înţelege în profunzime întregul adevăr din spatele simptomelor alergice, in 2010 Laboratoarele La Roche-Posay au pornit o investigaţie epidemiologică, la nivel global. La acest studiu au participat peste  3500 de femei de pe 4 continente. Respondente din SUA, Brazilia, Europa şi China au împărtăşit din experienţele lor zilnice, concluzionând impactul enorm pe care această patologie îl are la nivel mondial.
Rezultatele studiului La Roche-Posay arata ca  pentru 3 din 4 femei din lume pielea intolerantă reprezintă prima manifestare alergică a corpului.
La Roche Posay vine in ajutorul femeilor cu piele ultra-sensibilă şi alergică cu un produs de îngrijire adaptat: TOLERIANE  U L T R A, cu apa termala La Roche Posay.
Testele clinice au dovedit că, datorită Neurosensinei, ingredient activ ce inhibă procesele microinflamatoare ale pielii si regleaza senzaţia de durere, Toleriane Ultra calmează pielea sensibilă în doar 5 minute.
În plus, Toleriane Ultra este “protejata” de un recipient inovator, 100% ERMETIC, care impiedica contaminarea formulei la fiecare aplicare. In aceste condiţii, 99% dintre femeile care au testat produsul îl consideră ultrapotrivit pentru pielea lor.
Toleriane Ultra este disponibil în farmacii la preţul recomandat de 75 lei.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.