Sun Talks seminarii gratuite

În octombrie, Otilia Mantelers și Dan Cristea îți vorbesc despre cum să te dezvolți pe toate planurile, atât în viața de familie cât și în carieră. Ai ocazia să îți îmbunătățești discursul public pentru ca mesajul tău să fie pe deplin înțeles, dar și să înveți lucruri noi în materie de parenting. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a zecea ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.

Tema din această toamnă, „Dezvoltă-te un pic altfel” se referă la depășirea limitelor și la dezvoltare personală pe toate planurile. Vei învăța cum să ai cel mai bun discurs public și vei primi sfaturile necesare ca să depășești obstacolele din calea ta. În plus, pentru că împlinirea ta vine atunci când viața profesională se îmbină perfect cu cea de familie, vei avea ocazia să descoperi o abordare nouă de parenting: una centrată pe conectare și nu pe control.

Pe 13 octombrie, Dan Cristea va vorbi despre cum dărâmăm clișeele într-un discurs public. Dacă vrei să descoperi cum ai putea să-ți îmbunătățești discursul, vino să afli toate secretele de la un profesionist! Dan Cristea a fost campionul lumii la dezbateri universitare, titlu pe care l-a câştigat în 2009 în cadrul Campionatelor Mondiale din Cork, Irlanda, la categoria English as a Second Language.

“În ciuda reclamelor care încearcă să susțină contrariul, domeniul retoricii cunoaște foarte puține rețete. Discursul public reprezintă în primul rând o experiență – există un număr infinit de moduri de a transmite un mesaj convingător, iar alegerea unuia dintre aceste moduri este o opțiune puternic personalizată. Excelența în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătățire, rezultate din experiențe de discurs cât mai variate, construirea unei capacități de auto–analiză, obținerea de sfaturi punctuale pentru depășirea unor obstacole de parcurs”, a declarat Dan Cristea, Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații.

Dan Cristea este specializat ca avocat pledant în litigii şi arbitraje internaţionale. În 2012, revista Forbes România l-a nominalizat în topul “30 sub 30”.

Pe 20 octombrie, Otilia Mantelers ne vorbește despre cele mai bune metode ca să creștem cu iubire copii cu încredere în sine. “Abordarea de parenting pe care o promovez este centrată pe conectare și nu pe control. Iar instrumentele de conectare pe care le povestesc părinților sunt cele de la Hand in Hand Parenting și Playful Parenting: timpul special, jocul, limitele și ascultarea eliberării emoționale prin plâns și crize de furie. Am văzut cum conectarea este ceea ce copiii au nevoie pentru a crește și a-și dezvolta talentele cu care s-au născut. Conectarea este ingredientul de bază al oricărei relații interumane”, spune Otilia Mantelers, instructor de parenting.

Otilia Mantelers este psiholog și instructor de parenting, care promovează puterea terapeutică a jocului, aprofundată cu specialistul Dr. Lawrence J. Cohen. Este susținătoarea și promotoarea metodei Parenting by Connection, cu care s-a familiarizat în cadrul unui program intens de formare, inițiat de organizația Hand in Hand Parenting din SUA, al cărei leader este în România.

Otilia organizează de câțiva ani cursuri pentru relațiile în familie și în cuplu și conferințe cu invitați internaționali. În 2017, Otilia Mantelers a lansat cartea „Secretul Monstrului” prin care îi ajută pe copii să facă față emoțiilor puternice, iar pe părinți să fie mai jucăuși și mai empatici.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook  și website.

Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar și Andrei Roșu.

Partenerii media sunt: www.clickpentrufemei.ro, www.eva.ro și www.totuldespremame.ro
***

Sun Plaza
Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza reprezintă cea mai importantă schemă de retail din partea de sud – est a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE Romania.
Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.
S IMMO AG
Este prima companie de investiții imobiliare din Austria listată la bursă, devenind sinonimă cu experiență vastă, portofoliu echilibrat şi creşterea sustenabilă, încă de la înființarea sa în anul 1987. Compania investește în proprietăți comerciale și rezidențiale din Austria și Germania, precum și în țări din Europa Centrală și de Sud-Est. Acţionarii strategici majoritari ai S IMMO AG sunt Erste Group şi Vienna Insurance Group.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale imobiliare din lume (potrivit veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37,000 de angajați (excluzând afiliații) și servește proprietarilor cu active în domeniul real estate, investitorilor și chiriașilor, prin intermediul celor 300 de sedii din toată lumea (excluzând afiliații). CBRE oferă consultanță strategică pentru vânzarea sau închirierea proprietăților, a serviciilor corporate, management-ul proiectelor, proprietăților si a altor facilități, estimări și evaluări, planuri de dezvoltare, precum și cercetare. Pentru mai multe informații, accesați www.cbre.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.