Anul 2016 a fost unul exploziv pentru Grupul Deceuninck. Pe lângă creșterea robustă înregistrată de companie – în special datorită dezvoltării accelerate a business-ului pe piețele din Statele Unite și Turcia, vânzările grupului au crescut cu 4,1% față de anul trecut. Astfel s-a atins o cifră de afaceri de 670,9 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare expansiune de la anii de criză 2008/2009.

„Rezultatele globale confirmă o schimbare mult așteptată în domeniul construcțiilor, dar și o recunoaștere a calității produselor Deceuninck. Un portofoliu divers și permanenta investiție în cercetare și inovație ne conferă o reconfortantă poziție de lider pe toate piețele unde suntem prezenți”, a declarat Elena Marica, Director General al Deceuninck România.

80 de ani de tradiție și experiență internațională

În cei 80 de ani de tradiție, grupul a cunoscut a creștere fulminantă. Răspândit în peste 91 de țări, compania are în prezent nu mai puțin de 35 de filiale și peste 3500 de angajați pe întreg globul, cât și 22 de centre de depozitare și distribuție. Mai mult decât atât, Deceuninck deține 14 fabrici de extrudare în 5 locații, răspândite strategic în diferite colțuri ale lumii:  Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia și America de Nord, asigurând produse de o deosebită calitate și varietate tuturor clienților. 

Profilele pe care compania le utilizează pentru producerea ferestrelor au o viață îndelungată fiind extrem de rezistente. De-a lungul anilor, Deceuninck a dezvoltat o formulă specială de materie primă în laboratoarele proprii care să îndeplinească toate cerințele climaterice specifice fiecărui spațiu de locuit, dar și standardelor naționale din fiecare țară. Acesta este de altfel motivul principal care a dus la succesul internațional al grupului.

Totodată, pentru păstrarea culturii arhitecturale și pentru satisfacerea celor mai înalte cerințe ale beneficiarilor, Deceuninck folosește în procesul de producție mașinile de curbat tâmplăria. Acestea permit producția de profile PVC curbate pentru orice tip de tâmplărie cerută, indiferent de designul ales, fapt ce contribuie decisiv la conservarea spiritului local și la respectarea tradiției culturale specifice fiecărei zone.

 

Despre Deceuninck

Grupul a fost înființat în anul 1937 în Belgia de către Benari Deceuninck, companie care producea inițial nasturi și catarame din palstic. La începutul anilor 60 și-a schimbat însă complet domeniul de activitate și a intrat în afacerile cu PVC. Ca firmă specializată în tehnologia compoundului, proiectării, dezvoltării, extrudării, finisării și reciclării pentru industria construcțiilor, Deceuninck se află printre primele 3 companii din lume în producția de profile PVC pentru ferestre și uși.

De asemenea, grupul este un leader industrial de talie mondială, fabricând profile din PVC care respectă cele mai înalte standarde de calitate. Din punct de vedere al designului, Deceuninck folosește cea mai nouă tehnologie de foliere care oferă un produs exemplar într-o bogată paletă de culori. Mai mult, calitatea profilelor produse este controlată tot timpul în laboratoare, iar testarea riguroasă este efectuată permanent, asigurându-se astfel conformitatea cu standardele naționale și internaționale.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.